MFF infóblokk

A HEVES PONYVA Kft. termelékenysége növelése érdekében a projekt megvalósítása során új eszközök beszerzését valósítja meg. A fémszerkezet gyártása tevékenységükhöz kapcsolódóan 1 db Acél szerkezetű függesztett darupálya, 2 db Donati sodronyköteles emelő,1 db Oktopus GL-I Sprint 1000 Vákuumos panelmegfogó beszerzése valósul meg. Az energia hatékonyság növelése érdekben a fejlesztés során telepítésre kerül egy 108 Kwp teljesítményű napelemes rendszer. Továbbá elkészül egy szervezetfejlesztési tanulmány, illetve megvalósul egy Kompetenciafejlesztő online soft skill képzés is.

A beszerzésre kerülő eszközök nehézségek nélkül kapcsolódnak a meglévő munkafolyamatokhoz. A megvásárlandó eszközöknek köszönhetően a cég tovább fejlesztheti tevékenységét, hiszen nagyobb termelékenységet és hatékonyabb munkafolyamatokat biztosítanak A fejlesztés eredményeként technológiailag fejlettebbé és hatékonyabbá válik a szolgáltatási tevékenység, ami az energia és anyaghatékonyságban is kifejezésre kerül.

 


 

Projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00253

Kedvezményezett neve:
HEVES PONYVA Kft.

Projekt címe:
HEVES PONYVA Kft. versenyképességének növelése

Támogatás összege: 42 418 882 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.08.31.

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.